Macerované boilies v tekutém dipu Mléčná kukuřice. Velmi účinné boilies od jara do podzimu. Sestaveno z různých druhů kukuřičných surovin, mléčných produktů, přírodního cukru a...
Macerované boilies v tekutém dipu Frankfurtská klobása. Kombinace masových a rybích surovin, přírodního koření a česneku, jako u populární frankfurtské klobásové směsi....
Macerované boilies na základě sladkých extrudovaných surovin, lososové moučky s lososovým proteinem a ovocným extraktem mango-meruňka. Luxusní vůně a chuť - skvělá účinnost na...
Sladký, mléčný, bílý boilies s příchutí Scopex. S obsahem mléčných a snadno rozpustných, vysoce účinných rybích proteinů. Rybáři velmi oblíbená a vyhledávaná příchuť - budete...
Macerované boilies v tekutém dipu Amur speciál. Nová, zcela inovovaná receptura jednoho z našich nejdéle vyráběných boilies. Nyní s obsahem vodní řasy, speciálních rostlinných...
Macerované boilies v tekutém dipu Tygří ořech. Sestaveno z různých surovin pocházejících z tygřích ořechů. Velmi účinné od časného jara do pozdního podzimu na kapry, amury i...
Macerované boilies v tekutém dipu Brambora a Červ. Osvědčená klasika - bramborové těsto s kmínem, v kombinaci s moderní surovinou - syrovým hmyzím masem a hmyzí moučkou. Spolu s...
Macerované boilies v tekutém dipu Calypso. S přírodním, červeným kořením a česnekem. Velmi kvalitní a účinné především v chladné vodě do 20 °C - včetně zimních měsíců !
Macerované boilies v tekutém dipu Švestka s česnekem. Obsahuje výběrové rybí moučky, mléčné suroviny, a velmi oblíbenou kombinaci aroma Švestky a Česneku. Všechny tyto suroviny...
Macerované boilies v tekutém dipu Krill a Oliheň. Kombinace fermentovaných krevet, arktického Krillu a extraktu z Olihně. Celoroční použití, především pak jaro a podzim. Chytá...
Směs z prvotřídních rybích mouček, mléčných a extrudovaných surovin doplněné o velmi atraktivní aroma kraba a mořských plodů. Vše jsme navíc obohatili krevetami. Tato kombinace...