Pelety Chytací - JÁTROVÉ, 2,5 kg
Kód: 55131/10Detailní popis produktu
- Obsahuje: 20 druhů velmi kvalitních, jemně až středně mletých surovin. Základem jsou extrudované (upravené "šokovým" teplem) a pařené suroviny s vysokým podílem natrávených jater, hydrolyzované bílkoviny a pivovarských kvasnic.
Dále směs obsahuje: Rybí moučku, vaječnou bílkovinu, expandovanou rýži, krmné kvasnice, melasu, CSL mouku, aj.
- Charakteristika: Jde o bohatý typ pelet na tepelně, nebo enzymaticky upravené suroviny. Netradiční kombinace natrávených jater a pivovarských kvasnic dává směsi zvláštní charakter, vůni i chuť. Ve vodě pak tyto pelety vnadí nejen svými lehce stravitelnými surovinami, ale také natrávenou bílkovinnou složkou, obsahující přírodní organické kyseliny, obsažené v přirozené, rozkládající se potravě ve vodě. Tato kombinace je pro ryby velmi atraktivní.
V chladnější vodě vydrží pelety i více, jak 6 hodin, v teplém období 3 - 5 hod., dle průměru. Doba rozpustnosti však záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně, "ozobou" jakkoliv odolné pelety za polovinu času! Pelety mají přirozenou hnědo – zelenkavou barvu po sušených játrech a dalších použitých surovinách se specifickou vůní a s příchutí pivovarských kvasnic!
- Možnosti použití: Vhodné pro chytání nejen kaprů, ale i jeseterů, parem, tloušťů aj. Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu pelet, doporučuji je namočit do Tekuté potravy ryby - játra - krab, nebo do Lososového oleje. Účinnost podpoříte ještě více, když si takto namočené pelety dobře obalíte v našem Silném játrovém dipu s rybou. Můžete udělat i více vrstev.
- Skladování a spotřeba: Skladujte v suchu a chladu do cca 15 °C v PVC sáčku, bez rázového střídání teplot - možnost kondenzace vody v sáčku a zaplísnění.
Spotřebujte nejlépe do konce vaší rybolovné sezóny. Přes zimu dejte pelety do prodyšného obalu - papírový nebo tkaný ( na obilí ) pytel a nechte v nevytápěné místnosti na nevodivé podložce - karton, dřevo, paleta.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.