Pelety Boilies - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice 12 mm, 250 g
Kód: 55113Detailní popis produktu
- Obsahuje: 20 druhů vnadících složek! Ve směsi je 10 % syrového rybího masa. Výběrové rybí moučky: Krilová, olihňová, krevetová. Hydrolyzované proteinové koncentráty: Krillový protein, Lososový protein, Sardinkový protein, rybí protein LT 94. Tekuté složky: rybí extrakt Fish liquid, Krill liquid, natrávená játra, extrakt z Chilli papriček. Další suroviny: masové moučky, sušené mléko, Španělský pepř, kvasnice, extrudované suroviny: kukuřice, sója, hrách, rýže.
- Charakteristika: Jde o silné a výrazné rybí pelety s pálivou chutí, na základě výběrových rybích mouček a proteinů, kde je hlavním podílem Arktický krill v několika surovinových podobách, různě technologicky upravených. Jinak jsme na českém trhu zatím asi jediní, kdo používá v komerční výrobě syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových složek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše všežravé, lovné druhy ryb.
- Možnosti použití: Pelety mají středovou dírku, takže jsou vhodné především jako nástraha a to i na feeder! Úspěchy budou nejen u kaprů, ale i jeseterů, vyzy velké, parem, tloušťů, sumců, aj. . Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu pelet, je doporučuji obalit těstem Pikantní krill, nebo namočit do tekutého dipu Pikantní krill. Účinnost podpoříte ještě více, když si takto namočené pelety dobře obalíte v našem Práškovém dipu Pikantní krill. Můžete udělat i více vrstev.
- Skladování a spotřeba: Výrobky jsou stabilizovány přírodními konzervanty. Pelety nechte dobře uzavřené v krabičce, nebo PVC sáčku. Skladujte při teplotě od – 20 do +10 °C ( mražák, nebo chladnička )! Přechodné zahřátí na vyšší teploty na výpravách nevadí, jen je pak opět uložte do chladu. Nenechávejte pelety za okny auta při plném slunečním svitu ! Doporučená doba skladovatelnosti 6 měsíců!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář