Obalovací těsto - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce
Kód: 54969/150Detailní popis produktu
- Složení: Obalovací těsto Amur speciál je založeno na obsahu nových druhů surovin. Jde především o hnědou mořskou řasu Kelp. Dále mléčné proteiny - sušené mléko, syrovátka, oplatkovou Bisquit mouku, hydrolizovaný rybí protein + další pachově i chuťově výrazné produkty.
- Charakteristika: Řada výrobků AMUR speciál si dlouho hledala své místo mezi zákazníky. Nyní však, díky své kvalitě a účinnosti, jde o jeden z neprodávanějších typů našich výrobků. Nová receptura pro rok 2021 obsahuje mimo jiné vodní řasu s proteiny, které mají vynikající vnadící účinky.
Těsto má velmi jemnou a tažnou strukturu, takže se dobře nanáší na výrobky i ve velmi tenké vrstvě. Mnohé suroviny jsou instantní, tzn. že se ve vodě dobře rozpouští a rychle vytváří okolo návnady pachový oblak.
Při styku s vodou začne těsto uvolňovat jemné částečky surovin a tak se vytvoří rychle okolo návnady pachový pás. Po pár minutách vytvoří pružný, gelovitý obal, který propouští do okolí všechny snadno rozpustné složky, jak z těsta, tak po určité době i z nástrahy.
- Tip na použití: Obalovací těsto Amur speciál je možné použít na zatraktivnění povrchu boilies, či pelet a urychlit si vnadící efekt a zároveň prodloužit životnost nástrahy. Je ho možné použít i na háček jako nástrahu, nebo na obalení krmícího olůvka " Pasta ". Těsto, díky svému složení, vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která změkne a vypouští rozpustné látky. Těsto nanášejte na suché boilies nebo pelety, aby dobře přilnulo.
Pokud těsto skladováním více ztuhne, promněte jej v suchých rukách a ono opět zvláční. POZOR - v mokrých prstech vám udělá gelový povlak a špatně se s ním pak pracuje! Účinnost těsta Amur speciál je od jara do podzimu!
- Upozornění: Těsto uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku či krabičce a v chladu do cca 15 °C! Pak vydrží až 12 měsíců. Těsto osychá a tvrdne při delším uskladnění bez obalu a ztrácí své plastické a soudržné vlastnosti! Jeho trvanlivost se pak zkrátí o mnoho měsíců.
Po otevření a při nabírání těsta se zvyšuje náchylnost na zaplísnění od zanesených nečistot z jiných krmiv. Je proto dobré jej nabírat čistými prsty, nebo čistým nožem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.