Pšeničná mouka - KRUPICE
Kód: 55362/1 KDetailní popis produktu
- Charakteristika: Pšeničná mouka - Krupice obsahuje vysoké procento lepku ( obilné bílkoviny ), který má výborné plastifikační účinky na těsto. Proto je pšeničná krupice jednou z hlavních složek při výrobě těst na boilis nebo pelet. Krupice dokáže po uvaření těsto zhutnit a "vytvrdit" tak, že při jejím dostatečném množství bude z boilies jen těžko rozpustná kulička.
- Tip na použití: Pšeničná krupice je výborné pojidlo do všech druhů, především vařených těst, díky vysokému obsahu škrobu a lepku. Je navíc pro ryby velmi chutná a aromatická. Vmíchá se do suché, sypké směsi a až poté se přídává voda. Čím vyšší je obsah krupice ve směsi tím je pak výrobek hutnější a soudržnější.
-
Dávkování obecně: Doporučuji 20 - 30 % z celkového obsahu směsi. Pro vyšší nerozpustnost můžete dát do směsi až 50%.
-
Skladování a spotřeba: Skladujte v hermetických PVC obalech, v suchu a chladu do cca 20 °C, bez přístupu přímého slunečního svitu. Spotřebujte do 10 měsíců od nákupu. Pozor na napadéní mouky moly. Pokud se vám to stane, spotřebujte ji co nejdříve, rybám to nijak nevadí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář