Práškový Dip Fluo - PIKANTNÍ JAHODA
Kód: 54669/100Detailní popis produktu
- Charakteristika: Vysoce atraktivní a velmi kvalitní obalovací směs je založena na základě našeho bestselleru - dipu Calypso. Zvýšený obsah mléčných bílkovin a cukrů ve formě sušeného mléka a syrovátky + rozpustného rybího proteinu, extrudované kukuřičné a rýžové mouky, sušených jater, černého pepře, chilli, ovocného aroma Jahoda a dalších výrazných surovin, které jí dávají ostrou příchuť a příjemnou jahodovou vůni s kořeněným pozadím.
Ve vodě dip Pikantní jahoda gelovatí, ale i tak rychle vytvoří okolo návnady pachový oblak. Už při dopadu do vody, návnada obalená tímto dipem, začne uvolňovat jemné částečky surovin a tak se vytvoří v celém sloupci vody pachový pás. Na dně se po pár minutách vytvoří pružný, gelovitý obal, který propouští do okolí všechny rozpustné složky jak z dipu, tak z nástrahy.
- Možnosti použití: Práškový dip Pikantní jahoda se může použít na jakékoliv macerované ( máčené ), ještě mokré boilies, či pelety. Dip díky svému složení, vytvoří na nich krustu, která se pak pomaleji rozpouští.
Suché boilies a pelety lze namočit na 1-2 minuty do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté lze opět už jen rychle ponořit do vody, ihned vytáhnout a zase obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt.
- Skladování a spotřeba: Dip uchovávejte v suchém prostředí, v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce. Směs je částečně hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez obalu.
Spotřebujte nejlépe do 12 měsíců od zakoupení. Při správném skladování vydrží dip i mnohem déle, ale tato doba je doporučena z důvodu pro zachování původních vlastností.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.