Práškový Dip - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce
Kód: 54624/100Detailní popis produktu
- Charakteristika: Směs je založena na obsahu tepelně upravených kukuřičných surovin, sušených mléčných produktů, jako je syrovátka, plnotučné mléko, kasein. Dalši doplňkovou složkou jsou enzymaticky natrávené rybí a játrové proteiny. Jde strukturálně o velmi jemné krmné suroviny, které mají sami o sobě intenzivní vůni i chuť. Barva práškového dipu je zelená se sladkou, silnou a příjemnou ovocnou vůní.
Ve vodě se dip dobře rozpouští a rychle vytvoří okolo návnady pachový oblak. Už při dopadu do vody, obalená návnada začne uvolňovat jemné částečky dipu a tak se vytvoří v celém sloupci vody vnadící pás. Na dně se po pár minutách vytvoří pružný, gelovitý obal, který propouští do okolí všechny rozpustné složky jak z dipu, tak z nástrahy.
- Tip na použití: Práškový dip Amur - Přezrálé ovoce se používá na macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Díky svému složení na ních vytvoří krustu, která se pak pomaleji rozpouští.
Suché boilies a pelety lze namočit na 1 - 2 minuty do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté lze opět už jen rychle ponořit do vody, ihned vytáhnout a zase obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a výrazně zvýší vnadící efekt. Účinnost je celosezónní, vzhledem k obsahu lehce rozpustných látek i v chladnější vodě.
- Skladování a spotřeba: Dip uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce, v suchu a chladu, ideálně do 18 °C. Směs je hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez uzavřeného obalu. Dobře uzavřený, v suchu a temnu vydrží dip min. 12 měsíců !
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.