Booster - PIKANTNÍ JAHODA

Kód: 54609/4 X
Značka: Krmiva Hulín
od 520 Kč od 452 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Výrazná kombinace červeného koření, česneku, jahody, pepře a dalších silných a výrazných surovin. Nerozpouští PVA sáčky.

Detailní informace

Objem: 3 x 1 l
Skladem | 54609/3 X
645 Kč
561 Kč bez DPH
Objem: 4 x 500 ml
Skladem | 54609/4 X
520 Kč
452 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

  • Obsahuje: Směs vysoce kvalitních a silných surovin - rybí protein, játrový protein, enzymaticky upravené bílkoviny - rybí vývar, instantní ( snadno rozpustné ) suroviny - LT 94, sardinkový protein, bylinný extrakt, červené koření Red Robin, česnek, jahodový extrakt, černý pepř.
  • Charakteristika:  Jde o bohatou směs silných, ve vodě lehce rozpustných surovin, které významně zvyšují vnadící účinek. Nefiltrováno, veškeré suroviny jsou v boosteru obsaženy v původní formě. Je to vynikající směs pro posílení a urychlení vnadícího efektu především u Methodmixů,  BoiliesPelet či Granulí.

Směs má ostrou pálivou chuť, paprikově rudou barvu a výraznou jahodovou vůni se znatelným kořeněným pozadím. Částečky surovin ve vodě vytvoří intenzivní, vonný zákal, který se rozprostře okolo nástrahy a je pozvolna pohybem vody unášen do okolí.

  • Tip na použití: Vynikající jako pachový a chuťový posilovač našich výrobků řady Pikantní jahoda. Ale dá se použít i na jakékoliv jiné druhy peletgranulí, nebo boilies. Prolejte výrobky v sáčku, či vědru boosterem a šetrně protřepejte, nechte je v macerátu ležet s občasným protřepáním, až do doby chytání, alespoň však 6 - 12 hodin.

Před použitím booster důkladně protřepat!

  • Dávkování: Dáváme na 10 kg výrobku 0,5 – 1 litr boosteru, dle savosti a požadované intenzity namočení. Možno zasypat práškovým dipem Calypso na prodloužení účinku ve vodě.
  • Skladování a spotřeba: Skladovat nejlépe při teplotě do 15 °C, nebo alespoň v nevytápěné místnosti ( sklep, garáž, aj. ). Doporučuji spotřebovat do konce rybolovné sezóny. Nebo cca do 6 měsíců od zakoupení.

Pokud vám booster začne kvasit, nevyhazujte jej, ale co nejdřív spotřebujte např. do krmítkovky, methodů, atd. Pro kapra a většinu ryb jsou kvašené suroviny atraktivnější, než-li čerstvé.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
obchod@houpy.cz