Wafters - Vyvážené Korkové Boilies - KRILL a OLIHEŇ - 24 mm, 250 g
Kód: 54237Detailní popis produktu
Obsahuje: Základem našeho neutrálně vyváženého boilies, tzv. Wafters jsou stejné suroviny jako u boilies Krill a Oliheň. Tzn. rybí maso, Krilová moučka, extrudované rostlinné suroviny, enzymaticky upravená játra, Olihňová moučka, rozpustný rybí protein, sušená vejce, Lososový protein, krevetová moučka, kvasnice, syrovátka, aj.
- Charakteristika: Wafters je surovinově bohatý, neutrálně vyvážený typ boilies pro aktivní rybolov, bez syntetických napěněných přísad. Podíl lehkých přírodních korkových surovin nadnáší boilies tak, že nezapadne svou vahou do bahna, ale leží těsně na jeho povchu i bez použití Pop Up.
Nižší měrná hmotnost neutrálně vyváženého boilies způsobuje jeho snadný pohyb ve vodě a tak se při nasátí rybou dostane rychle a hlouběji do její tlamky. Tím je zajištěna velká šance na to, že rybě háček v tlamce uvízne a nevyplyvne jej ven jako u klasického boili. K tomu často dochází zvláště u zkušených trofejních ryb.
Rozpustnost ve vodě u Wafters boilies je obdobná jako u klasického boili. V chladnější vodě, kdy nejsou bílé ryby aktivní ( do 12 °C ), vydrží více jak 12 hodin. V teplém období ( voda nad 20 °C ) vydrží 5 - 8 hod. dle průměru. Doba rozpustnosti zde ale záleží hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" vám kuličku i za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies!
Wafters - Neutrálně vyvážené boilies Krill a Oliheň má rezavou barvu po použitých surovinách s výraznou vůní po mořských plodech.
- Možnosti použití: Dlouhodobě se nám řada Krill a Oliheň velmi dobře osvědčila po celou dobu rybolovné sezóny. Chytá od časného jara do pozdního podzimu, při teplotě vody už od cca 6 °C. Vyvážené boilies je vynikající i na rychlé chytání při závodech.
Neutrálně vyvážené boilies se použivá pouze jako chytací. Mohou se lehce i macerovat a dipovat. Doporučuji některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
Přiměřené macerování a obalování v práškovém dipu nemá výrazný vliv na změnu měrné hmotnosti vyváženého boilies, pokud nedáte příliš velkou vrstvu.
Průměr: 24 mm
Balení: 250 g ( 500 ml ) = cca 16 ks / 24 mm
- Skladování a spotřeba: Naše neutrálně vyvážené boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty a pro rychlejší účinnost je jen částečně vysušené. Kdo chce mít ale boilies více tvrdé a vysušené, dosušte si jej někde na vzdušném stinném místě v jedné vrstvě a občas s nimi zamíchejte.
Pro jeho plnou účinnost doporučuji spotřebovat max. do 10 měsíců, uzavřené v neprodyšném obalu a uskladněné v temnu a při teplotě do 15 °C. Nenechávejte boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC obalu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.