Boilies mix - ŠVESTKA s česnekem + AMK, 2,5 kg
Kód: 54405Detailní popis produktu
- Obsahuje: Rybí moučka krilová, olihňová a lososová, rozpustný rybí protein, hydrolyzovaný krilový protein, extrudovaná kukuřičná mouka, kvasnice, sušená vejce, sušené mléko, sušená játra, práškové aroma Švestka a Česnek, aj.
- Charakteristika: Jde o silné a výrazné rybí, bílkovinné boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu mořského krillu doplněné o netradiční kombinaci aroma švestky a česneku.
Balení: 2,5 kg směsi + 125 ml AMK
- Tip na použití: Pro náročnější rybáře máme opět dobrý typ a to přidat do směsi syrové rybí maso, např. filé, tuňáka, makrelu, vlastní nachytanou a pomletou bílou rybu, atd. Syrové maso nechte dobře odkapat, nebo ho prolisujte tak, aby bylo s co nejmenším obsahem vody a pomelte ho najemno na mlýnku na maso i s drobnými kostmi, ale bez šupin ( ucpou matrice mlýnku ). Pak ho tam můžete přidat cca až do 10 %. Získáte velmi kvalitní a přitažlivou přírodní směs, blízkou svými pachovými i chuťovými vlastnostmi přirozené potravě ryb.
Syrová vejce dejte dle vlastních zkušeností a požadavků na rozpustnost boili, doporučuji v teplejším období 6 – 8 ks / kg, dle požadavku na délku rozpustnosti. Zde bude cca do 6 hodin. Vše ale může změnit velký počet bílých ryb v dané lokalitě, které boilies ožerou ať je jak chce pevné! Pokud budete chytat v chladnější vodě, pod 15 °C, můžete dát jen 3 – 4 ks vajec. Pro ty, kdo chtějí dlouhou nerozpustnost na půl dne a víc, doporučuji přidat vaječný bílek 3 - 5 % a krupicovou mouku 10 %. Směs neobsahuje konzervant! Doporučuji zakoupit.
- Skladování a spotřeba: Skladujte boilies směs v suchu a temnu, v dobře uzavřených, neprodyšných PVC obalech, aby směs nevyvětrávala. Doporučuji spotřebovat tento boilies mix nejlépe do 6 měsíců. Sice vydrží mnohem déle, ale dochází pomalu k samovolnému vyvětrávání přírodních aromatických složek.
Žádný výrobek na přírodním základu nevydrží mít stejné vlastnosti po dlouhé měsíce skladování. A na tom pak závisí i úspěch u vody.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.