Boilies - PIKANTNÍ JAHODA s černým pepřem - Ø 30 mm
Kód: 54075/1 KDetailní popis produktu
- Obsahuje: Lososovou moučku, kukuřičnou mouku, rozpustný rybí protein, sušené mléko, sojovou moučku, rybí moučku LT 72, bisquit moučku, játrový protein, pivovarské kvasnice, syrovátku, Krill moučku, drcená olejnatá semena, rybí vývar Hering liquid, lososový olej, přírodní česnek, sušená vejce, směs sušených bylin, směs červeného koření Red Rob, sušený bílek, černý pepř, jahodovou příchuť, extrakt z Chilli, aj.
Dlouhodobě se nám směs Calypso s jahodou velmi dobře a účinně osvědčila jak na chladné, tak i teplejší vodě. Vynikající i na rychlé chytání při závodech! Boilies se použivají jako chytací – nejlépe macerované a dipované, nebo v menší míře jako vnadící. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstě. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.
Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.