Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm

Kód: 54057/1 K
Značka: Krmiva Hulín
235 Kč 204 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jedinečná kombinace rybího masa, olihňové a krillové moučky + natráveného, mořského Krillu - za super cenu! Obsahuje také 40 % syrového rybího masa a vnitřností.! Nedostižné po celé hlavní lovné období!

Detailní informace

Váha: 1 kg
Skladem | 54057/1 K
235 Kč
204 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

 
Zboží 4 / 10
« | »

Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm, 1 kg

Kód: KRLEX30
Jedinečná kombinace rybího masa, olihňové a krillové moučky + natráveného, mořského Krillu - za super cenu! Obsahuje také 40 % syrového rybího masa a vnitřností.! Nedostižné po celé hlavní lovné období!

Žádné hodnocení.
Krmiva HulínVýrobce: Krmiva Hulín
 
Připraveno k odeslání
 
Doporučená MO cena: 235 Kč
Vaše provize: 66 Kč
169 Kč, plus doprava
 
 

Pro zobrazení cen se prosím zaregistrujte!

 
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm, 1 kg

 

JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILLU A SYROVÉHO RYBÍHO MASA !

! Macerováno tekutým krillem !

 

Obsahuje: 17 druhů vnadících složek. Ve směsi je 35 % syrového rybího masa a vnitřností z mořských i sladkovodních ryb! Dále pak krilová, krevetová a olihňová moučka, tekutý lososový protein, rybí protein, játra, masové moučky a další živočišné složky. Pojivem jsou klasická vejce, mléčná bílkovina, kvasnice a mnoho druhů extrudovaných surovin - kukuřice, sója, hrách, rýže, obiloviny, aj. Dále syrovátka, melasa, koření, atd.

  •  Charakteristika:  Jde o silnou a výraznou rybí, bílkovinnou boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu natráveného i klasického mořského krillu, včetně neupraveného, syrového, rybího masa a tuku. Na českém trhu jsme jediní, kdo používá syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových látek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše lovné ryby.
Krill s Olihní je vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, pstruh duhový, aj. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo-červenou barvu, s mastným vzhledem od macerování v tekutém krillu. V chladnější vodě vydrží 10 i více hodin, v teplém období cca 5 - 8 hod. dle průměru, záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu!  
  •  Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od jara do podzimu a to od teploty vody cca 12 °C. Jsou velmi dobré při nižší aktivitě ryb, kdy berou jen sporadicky a menší sousta. Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji jej obalit v našem práškovém dipu Krill a oliheň. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho ještě prolít tekutým krillemnebo lososovým proteinem.  
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

    Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
obchod@houpy.cz