Boilies - KRILL a OLIHEŇ
Kód: 54015/4 XDetailní popis produktu
- Obsahuje: 17 druhů vnadících složek. Ve směsi je 15 % syrového rybího masa a vnitřností z mořských i sladkovodních ryb! Dále pak krilová, krevetová a olihňová moučka, tekutý lososový protein, rybí extrakt Fish liquid, rozpustný rybí protein, játra, masové moučky a další živočišné složky. Mléčná bílkovina, kvasnice a mnoho druhů extrudovaných surovin - kukuřice, sója, hrách, rýže, obiloviny, aj.
- Charakteristika: Jde o silnou a výraznou rybí, bílkovinnou boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu natráveného i klasického mořského krillu, včetně neupraveného, syrového, rybího masa a tuku.
Na českém trhu jsme jediní, kdo používá syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových látek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše lovné ryby.
Boilies Krill a Oliheň je vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, aj. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo-červenou barvu, s mastným vzhledem. V chladnější vodě vydrží 8 i více hodin, v teplém období cca 4-6 hod. dle průměru. Záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby.- Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od jara do podzimu a to od teploty vody cca 12 °C.
Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji jej obalit v našem práškovém dipu krill a oliheň. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho ještě prolít tekutým krillem, nebo lososovým proteinem.
-
Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.
Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.